Potovanje po CAMPANIJI 7 noči iz Trsta + rent'a'car
od 564 €

Potovanje po CAMPANIJI 7 noči iz Trsta + rent'a'car

UGODNO IZ TRSTA + RENT'A'CAR
Ustvarjeno: sreda, 8. november 2023
Ref ID: 5490313
cena na osebo od
564 €
na podlagi 2 odraslih
Ustvarjeno: sreda, 8. november 2023
Destinacije: Campania, Pompeii, Meta di Sorrento, Capri, Naples, Caserta

O ponudbi

Vaše potovanje po dnevih

Ogled v Google Maps
28 nov.
Prevoz od Trieste do Campania
Odhod
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR4661
10:45 - Trieste, Trieste (TRS)
12:00 - Napoli, Capodichino (NAP)
1h 15m 0 PC 11E 11F direkten let Tarifa: Basic
Prevoz:  FR4661
Razred kabine: Economy
Ime tarife: Basic
28 nov.
Najem avtomobila
Fiat Panda /AC/4dr
klimatska naprava 4 vrata 2 ljudi
Fiat Panda /AC/4dr ali podobno
Vključuje:
Politika ravnanja z gorivom: Prevzem polno vrnitev polno
Ročni menjalnik
Neomejeno število prevoženih kilometrov
Dodatki:
Pickup/dropoff out of hours fee - 0,00 €
Starost voznika

Najmanjši 19, Največ 82

Politika ravnanja z gorivom
Prevzem polno vrnitev polno
Splošni plačilni pogoji
200 EUR charged in CreditCard
Zaščita pred krajo
Vključeno, preverite pogoje
Odpoved od škode pri trčenju
Vključeno, preverite pogoje
Prevzem

Naples Airport (Shuttle Service) - Telefon:

Viale F. Ruffo di Calabria, Napoli, 80144, Italy

Vračilo

Naples Airport (Shuttle Service) - Telefon

Viale F. Ruffo di Calabria, Napoli, 80144, Italy

28 nov.
1. Campania
Ostanite
O destinaciji: Obalna območja v regiji so med 8. in 7. stoletjem pr. n. št. naselili Stari Grki, postala so del tako imenovane Magna Graecia. Vodilno mesto Kampanije v tem času je bila Capua, medtem ko je bil Neapelj grško govoreča anomalija. Kampanija je bogata s kulturo, zlasti na področju gastronomije, glasbe, arhitekture, arheoloških in antičnih najdišč, kot so Pompeji, Herculaneum, Oplontis, Paestum, Aeclanum, Stabiae in Velia. Ime Kampanija izhaja iz latinščine, saj so Rimljani regijo poznali kot Campania felix, kar v angleščino prevedemo kot "rodovitna podeželje" ali "srečno podeželje". Bogata naravna lepota Kampanije jo naredi izjemno pomembno v turistični industriji, pri čemer Amalfijska obala, gora Vezuv in otok Capri še naprej ostajajo glavne atrakcije.
Prikaži več informacij
30 nov.
Vožnja z avtomobilom 7 Kilometrov - 20m
Campania
Pompeii
30 nov.
2. Pompeii
Ustavite
O destinaciji: Pompej je bilo starodavno rimsko mesto blizu sodobnega Neaplja, v regiji Kampanija v Italiji, na ozemlju občine Pompeji. Pompej, skupaj z Herculaneumom in mnogimi vilami v okolici, je bil večinoma uničen in pokopan pod 4 do 6 m (13 do 20 ft) vulkanskega pepela in pumice v izbruhu vulkana Vezuv leta 79 n. št. Raziskovalci verjamejo, da je bilo mesto ustanovljeno v sedmem ali šestem stoletju pr. n. št. od Osci ali Oscans. Pod dominacijo Rima je prišlo v 4. stoletju pr. n. št., in je bilo osvojeno ter je postalo rimska kolonija leta 80 pr. n. št., potem ko se je pridružilo neuspešnemu uporu proti rimski republiki.
Prikaži več informacij
30 nov.
Vožnja z avtomobilom 22 Kilometrov - 33m
Pompeii
Meta di Sorrento
30 nov.
3. Meta di Sorrento
Ostanite
O destinaciji: Meta (ali Meta di Sorrento) je občina v metropolitanski mestni občini Neapelj v italijanski regiji Kampanija, ki se nahaja približno 25 km jugovzhodno od Neaplja.
Prikaži več informacij
02 dec.
Vožnja z avtomobilom Brez cestne poti
Meta di Sorrento
Capri
02 dec.
4. Capri
Ustavite
O destinaciji: Capri je čudovit slikovit pobeg, ki se nahaja 5 km od italijanske celinske obale v zalivu Neapelj. Je priznano lepo mesto in obmorsko letovišče že od časov cesarjev. Je zelo priljubljena destinacija zaradi tega, kar ponuja, in to je njegov podeželski čar, počasen tempo življenja in nepozabni razgledi. Capri ima stalno sonce in uživa v svojem zasluženem slovesu kot Vrt Eden. Mesto Capri je glavno naselje na otoku in je dostopno preko vzpenjače, ki vozi od pristanišča v Marini Grande. Glavni trg mesta, Piazza Umberto, je živahno osrednje območje, ki vsebuje nekaj trgovin, kavarn in restavracij in je kraj, kjer se vzpenjača konča. Okoli trga so ''Torre dell'Orologio'', ali Ura stolp in glavna cerkev otoka, San Stefano. Anacapri je drugo največje naselje na otoku in leži nekaj kilometrov zahodno od mesta Capri. Anacapri ponuja obiskovalcem veliko umetniških in obrtnih trgovin ter tudi možnost uživanja v vožnji z sedežnico do vrha gore Solaro.
Prikaži več informacij
02 dec.
Vožnja z avtomobilom 67 Kilometrov - 1h 27m + Trajekt
Capri
Naples
02 dec.
5. Naples
Ostanite
O destinaciji: Neapelj, italijansko "Napoli" je glavno in največje pristaniško mesto na jugu Italije v pokrajini Kampanija. S 4,4 milijona prebivalcev je tretje največje mesto v Italiji. Vedno živahna metropola ima vse za navdihujoče potovanje, saj ima zaradi bogate zgodovine, italijanske kuhinje, blagega sredozemskega podnebja in zlasti na področju umetnosti in kulture veliko za ponuditi. Vzdolž slikovite neapeljske obale ležijo številne znane atrakcije, kot so antično mestece Pompeji, Herkulaneum in še vedno aktiven vulkan Vezuv. Južno od mesta se razprostira barvit in čudovit obalni pas Amalfijske obale, s trajektom pa lahko zlahka pridete do čudovitih otočkov, kot je romantičen Capri v osrčju neapeljskega zaliva. Zaradi vseh teh zanimivosti lahko v Neaplju in okolici preživite nepozabne počitnice s pristnim pridihom temperamentne južne Italije.
Prikaži več informacij
05 dec.
Vožnja z avtomobilom 35 Kilometrov - 36m
Naples
Caserta
05 dec.
6. Caserta
Ustavite
O destinaciji: Caserta je glavno mesto province Caserta v regiji Kampanija v Italiji. Je pomembno kmetijsko, komercialno in industrijsko občino in mesto. Caserta se nahaja na robu Kampanijske ravnice ob vznožju Kampanijskega Subapenninskega gorovja. Mesto je najbolj znano po palači Caserta. Obiskati morate Palazzo Reale (La Reggia), ki je ena največjih palač v Evropi. Včasih jo primerjajo z Versaillesom, predvsem zaradi parkovne arhitekture.
Prikaži več informacij
05 dec.
Prevoz od Caserta do Trieste
Vrnitev
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR4660
09:00 - Napoli, Capodichino (NAP)
10:20 - Trieste, Trieste (TRS)
1h 20m 0 PC 14E 14F direkten let Tarifa: Basic
Prevoz:  FR4660
Razred kabine: Economy
Ime tarife: Basic
cena na osebo od
564 €
na podlagi 2 odraslih
Prilagodi paket!
REZERVIRAJ ZDAJ
Ta paket vključuje
Destinacije 6
Letala 2
Nastanitve 3
Avtomobili 1

Predlogi za potovanje

Več idej za potovanje

Več idej
Kontaktirajte nas